Cum imi sterg contul

Daria

Ultima actualizare 10 luni în urmă

1. Conecteaza-te in contul tau GiftShare folosind adresa de email si parola.
2. Din meniu, selecteaza Securitate.
3. In sectiunea Dezactivare cont, apasa pe butonul Sterge Cont.

Ce se intampla dupa stergere

  • Toate datele asociate contului tau vor fi sterse definitiv si nu pot fi recuperate.
  • Daca ai avut tranzactii active, contul nu poate fi sters. In acest caz, poti doar sa il dezactivezi, iar accesul la cont va fi restrictionat.

Pentru mai multe informatii despre securitatea contului si protectia datelor, consulta categoria: Securitate & Confidentialitate.

Ți-a fost util acest articol?

0 din 0 au apreciat acest articol

Încă ai nevoie de ajutor? Trimite-ne un mesaj